Worldofbeauty.nl

beautywebshop worldofbeauty.nl is de online winkel voor al je make-up producten, huidverzorging, lichaamsverzorging, haarproducten, stylingtools, geuren en accessoires. Naast een uitgebreid assortiment voor dames is er ook een breed aanbod voor mannen cosmetica en verzorging. Wij geven onze klanten de beste service en staan onze beauty experts klaar om adviezen te geven.

Naast vertrouwde topmerken volgen wij de laatste trends. Een team van beauty experts volgt de internatioanel beautymarkt om er zeker van te zijn dat het aanbod altijd actueel is.

Gratis bezorgd bij besteding vanaf € 35,00 - Je bestelling wordt gratis bezorgd bij een besteding vanaf € 35,00. Kijk dus op je gemak rond en bestel je favoriete producten, zoals make-up, nagellak, tanninspray, eenvoudig online. Met een keuze uit meer dan 25.000 duizend artikelen van zo'n 300 topmerken en altijd de nieuwste trends slaag je bij worldofbeauty.nl gegarandeerd.

Koop nu, betaal later - Speciaal voor je gemak bieden wij AfterPay aan. Je kunt dus nu je cosmetica en beautyproducten shoppen op worldofbeauty.nl en kiezen om dit later pas, nadat je de producten hebt ontvangen af te rekenen. Happy shopping!

Klantenservice - Dat de klanten centraal staan bewijst onze klantenservice. De belangrijkste dienst van worldofbeauty.nl. Onze beauty experts staan altijd klaar om onze klanten te voorzien van informatie, beautytips en adviezen. Op zoek naar antwoorden over bijvoorbeeld make-up, tanningproducten, haaruitval of huidproblemen? Het team werkt met antwoorden van topstylisten, visagisten en huidexperts die exclusief voor worldofbeauty.nl werken.

Hebben wij een bepaald product dat je zoekt niet in ons assortiment? - Als grootste beautywebshop van de Benelux bieden wij de unieke dienst dat wij - waar mogelijk - producten die je zoekt, die wij nog niet in het assortiment hebben, aan ons assortiment toevoegen! Speciaal voor jou. Stuur hiervoor een bericht naar onze klantenservice.