Levertijden

Bij worldofbeauty.nl kun je zelf kiezen of je wilt dat de bestelling in een doosje (pakket) wordt opgestuurd, of in een veilige envelop wordt opgestuurd. Voorwaarde hiervoor is uiteraard dat het product in een envelop past, anders wordt automatisch pakketpost voor je geselecteerd.

Pakketpost
Voor elke bestelling die voor 20:00 uur is geplaatst, geldt een levertijd van 24 uur binnen Nederland en België, 6 dagen per week (met uitzondering van levering op zondag). Als je op vrijdag na 20:00 uur bestelt, heb je het product dinsdag in huis. Doordeweeks leveren wij de volgende dag, ook op zaterdag.

Je pakket versturen wij met een zogenaamd Track & Trace nummer. In je e-mail krijg je na verzending een unieke code waarmee je via de website van onze vervoerder GLS de status en locatie van je pakket kunt opzoeken. 

Voor 20:00 uur bestelde pakketten worden dezelfde dag met GLS verstuurd. GLS tracht je bestelling de volgende dag nog te bezorgen. Hierin is worldofbeauty.nl afhankelijk van GLS. De vervoerder GLS is afhankelijk van het weer, de wegen en de bestelbus. Het kan onverhoopt voorkomen dat door mankementen aan eerder genoemde factoren je pakket niet binnen de beoogde 24 uur bezorgd wordt. In dit geval kun je je Track & Trace nummer raadplegen of contact opnemen met de Klantenservice. 

Als je niet thuis bent vind je een briefje in je brievenbus waarop staat wat er met je pakket is gebeurd. Soms zal het bij de buren liggen, zijn zij niet thuis dan gaat het pakket naar een Delivery punt bij jou in de buurt.

Enveloppost
Elke bestelling die voor 20:00 uur is geplaatst verzenden wij per envelop nog dezelfde dag. Over het algemeen levert PostNL de envelop binnen 24 tot 48 uur uit, maar wij garanderen geen exacte levertijden.

Je envelop versturen wij zonder Track & Trace nummer. De envelop is niet verzekerd en verzending per envelop geschiedt op eigen risico.

Vragen
Heb je hier vragen over? Bel gerust met onze klantenservice op 088 999 8 777 of vul het contactformulier in. Wij behandelen je e-mail binnen 24 uur.