Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij World of Beauty kunt u op de volgende manieren betalen:

iDEAL
De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN bank, Friesland Bank, RegioBank, Knab bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!
Waarom iDEAL?
  • U betaalt via u eigen bank, dus vertrouwd en veilig
  • Registreren of speciale sofware downloaden is niet nodig
  • Uw iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht
Creditcard
Bij World of Beauty kunt u betalen met Visa, Mastercard en American Express. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat u betaling veilig verloopt. Wij versleutelen uw creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar de CVC code. Deze 3-cijferige code vind u op de achterkant van uw creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.
Waarom kiezen voor een creditcard betaling?
  • Uw gegevens worden veilig verstuurd en niet opgeslagen

Paypal
Als u kiest om via Paypal te betalen, word u na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. U kunt u hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Van ons ontvangt u na betaling een ontvangstbevestiging.
Waarom kiezen voor Paypal?
  • Betalen via Paypal is veilig en snel
  • Met een Paypal account hoeft u niet iedere keer uw financiële informatie opnieuw in te vullen
  • U heeft een extra zekerheid vanwege de Paypal aankoopbescherming voor verzendbare goederen

Achteraf betalen (via Afterpay)
Bij World of Beauty kunt u ook achteraf betalen. U kunt betalen met een digitale acceptgiro. tot een bedrag van € 75,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150,00.  Indien je achteraf wilt betalen en het bedrag is hoger dan € 150,00, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om een betalingsafspraak met u te maken.
Het kan voorkomen, hoewel u al eerder een bestelling achteraf heeft kunnen betalen, dat de mogelijkheid niet beschikbaar is. Het controlesysteem voor deze betaalmethode controleert namelijk uw gegevens en kijkt naar uw betalingsgedrag, schulden etc. Wilt u precies weten wat de reden is, neem dan contact op met Afterpay via 0900-4050602. Bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10:00 tot 19:00 uur en vrijdag van 10:00-17:00 uur.
Waarom kiezen voor achteraf betalen (via Afterpay)
  • U hoeft pas 14 dagen na ontvangst uw producten te betalen. Ontvang eerst het artikel en betaal daarna.
  • Keuze wanneer u betaalt
  • Het is veilig en eenvoudig

Sofortuberweisung (Duitsland)
Sofortbanking lijkt erg op iDEAL, het grote verschil is echter dat de consument niet op de website van de vertrouwde bank komt maar de overschrijving bevestigd op de pagina van SofortBanking.
SOFORT Banking is te gebruiken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.
Sofotbanking werkt als volgt:
Stap 1. Selecteer uw betaalmethode in de webwinkel.
Stap 2. Bevestig de order in de webwinkel
Stap 3. Kies bank op de site van Sofort
Stap 4. Voer uw gegevens in op de site van Sofort
Stap 5. Afronden op de site van Sofort en terug naar de webwinkel

Bancontact Mister Cash (België)
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode  kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk u online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethode, zonder u daarvoor aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.


Paysafe card
U kunt ook betalen met Paysafe card. U vindt deze optie in het bestelproces.

Cadeaukaart
De worldofbeauty.nl cadeaubonnen zijn natuurlijk ook geldig op worldofbeauty.nl.