Hoe plaats ik een bestelling?

Een product zoeken
U kunt een product op 2 manieren zoeken; via de productgroepen aan de linkerkant op boven in de zoekbalk.

Een product kiezen
Door op het product te klikken krijgt u meer informatie over het product. Indien u het product wilt kopen plaats u deze in de Shoppingbag. U kunt vervolgens verder winkelen of het product meteen afrekenen.

Uw Shoppingbag
De producten die u ziet in uw Shoppingbag zijn nog niet betaald of besteld. U kunt nog producten verwijderen of vermenigvuldigen. U kunt ook nog producten toevoegen door op 'Doorgaan met winkelen' te klikken.  Als u klaar bent met shoppen kunt u op 'afrekenen' klikken.

Account aanmaken
Om uw bestelling af te ronden dient u in te loggen op uw persoonlijk account. U doet dit door uw emailadres en wachtwoord in te vullen en op 'Inloggen' te klikken.
Indien u een nieuwe klant bent moet u een account aanmaken. Dit doet u door op 'Registreren' te klikken en alle velden in te vullen.

Bevestiging adres
U kunt er voor kiezen om uw producten op een ander adres te laten bezorgen of om uw adresgegevens aan te passen. Klik op 'Bewerk adressen/Voeg nieuw adres toe' u kunt hier uw huidige adres bewerken door op `Bewerk` te klikken, uw huidige adres verwijderen door op `Verwijderen` te klikken of  een nieuw adres toe te voegen door op `Nieuw adres toevoegen` te klikken.  Hierbij vult u alle gevraagde velden in en klik op `Verstuur`.
Nadat u dit heeft gedaan klikt u op `Naar Shoppingbag – Bevestig adressen`. Nu worden de door u ingevoerde adressen getoond en kunt u gaan afrekenen door op `Volgende` te klikken.

Bevestiging betaling
Indien u een kortingscode of kadobon hebt kunt u deze verzilveren door de nummers in te vullen en op `Verzilveren` te klikken. De korting of tegoed wordt dan doorgerekend.

Bij het totaalbedrag staat het bedrag wat u dient te betalen .  Klik op 'Bestelling afronden' om uw betaling door te voeren.

Uw betaling aan World of Beauty
Kies de gewenste betaalmethode door erop te klikken en voer de instructies uit.

Nadat de betaling is afgerond ontvang u een bevestiging per email. U ontvangt tevens een email als uw bestelling is verzonden met een track & trace nummer van GLS. U kunt dan uw bestelling volgen en weet u precies wanneer uw bestelling wordt afgeleverd.