Bestellen

Een product zoeken
Je kunt een product op twee manieren zoeken: via de productgroepen in het menu of boven in de zoekbalk.

Een product kiezen
Door op het product te klikken krijg je meer informatie over het product. Indien je het product wilt kopen plaats je deze in de Shoppingbag. Je kunt vervolgens verder winkelen of het product meteen afrekenen.

Uw Shoppingbag
De producten die je ziet in je Shoppingbag zijn nog niet betaald of besteld. Je kunt nog producten verwijderen of vermenigvuldigen. Je kunt ook nog producten toevoegen door op 'Doorgaan met winkelen' te klikken. Als je klaar bent met shoppen kun je op 'afrekenen' klikken.

Account aanmaken
Om je bestelling af te ronden kun je inloggen op je persoonlijk account. Dit is niet verplicht, betalen zonder account is mogelijk. Je doet dit door je emailadres en wachtwoord in te vullen en op 'Inloggen' te klikken. Indien je een nieuwe klant bent moet je een account aanmaken. Dit doe je door op 'Registreren' te klikken en alle velden in te vullen.

Bevestiging adres
Je kunt er voor kiezen om je producten op een ander adres te laten bezorgen of om je adresgegevens aan te passen. Klik op 'Bewerk adressen/Voeg nieuw adres toe'. Je kunt hier je huidige adres bewerken door op 'Bewerk' te klikken, je huidige adres verwijderen door op 'Verwijderen' te klikken of een nieuw adres toe te voegen door op 'Nieuw adres toevoegen' te klikken. Hierbij vul je alle gevraagde velden in en klik op 'Verstuur. Nadat je dit hebt gedaan klik je op 'Naar Shoppingbag – Bevestig adressen'. Nu worden de door jou ingevoerde adressen getoond en kun je gaan afrekenen door op 'Volgende' te klikken.

Bevestiging betaling
Indien u een kortingscode of kadobon hebt kunt u deze verzilveren door de nummers in te vullen en op 'Verzilveren' te klikken. De korting of tegoed wordt dan doorgerekend. Bij het totaalbedrag staat het bedrag wat je dient te betalen. Klik op 'Bestelling afronden' om je betaling door te voeren.

Uw betaling aan worldofbeauty.nl
Kies de gewenste betaalmethode door erop te klikken en voer de instructies uit. Nadat de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging per email. Je ontvangt tevens een email als je bestelling is verzonden met een track & trace nummer van GLS. Je kunt dan je bestelling volgen en weet je precies wanneer je bestelling wordt afgeleverd.