Smokey Eye Essentials

Smokey Eye Essentials
Hoe creëer je een mooie Smokey Eye?

Hoe creëer je een mooie Smokey Eye?

Met de juiste producten en kwasten creëer je de perfecte smokey eye in 5 stappen.
Welke kwasten heb  je nodig?
Nr. 7 Oogschaduwpenseel, Nr. 8 Oogschaduw/Blendpenseel,
Nr. 13 Eyelinerpenseel.
Welke producten heb je nodig?
Oogschaduw primer, smokey eyeshadow palette, eyeliner,
mascara, oogpotlood
Stap 1

Stap 1

Begin met het aanbrengen van de oogschaduw primer over het hele ooglid, onder je wenkbrauwen en onder je oog. De primer zorgt ervoor dat de oogschaduw beter op zijn plek blijft zitten. De bedoeling van de primer is dat je oogschaduw niet in de oogplooien gaat zitten, tegelijkertijd versterkt het de kleur van je oogschaduw. Breng vervolgens een huidkleurige oogschaduw aan op  het gehele ooglid.
 
Stap 2

Stap 2

Trek met een oogpotlood een lijn langs de wimpers op het bovenste ooglid. Het lijntje hoeft niet perfect te zijn als je maar dicht op de wimperlijn blijft. Vervaag het lijntje een beetje met een blendkwastje.
Stap 3

Stap 3

Breng vervolgens een donkerdere tint aan op het vervaagde lijntje op het bovenste ooglid. Vervaag het vanaf de wimperrand van donker tot niets op het bewegende ooglid. Gebruik de donkerste kleur voor in je arcadeboog, ook die vervaag je met het blendkwastje.
 
Stap 4

Stap 4

Trek met hetzelfde oogpotlood een lijn aan de onderkant van je oog langs je wimpers. Trek het lijntje door tot aan de binnenste ooghoek en vervaag het vervolgens voorzichtig. Blend het een beetje met de iets donkerdere oogschaduw
Stap 5

Stap 5

Breng nu je eyeliner en  de mascara aan. Je kan ook met  het oogpotlood een mooie lijn maken als je voorkeur daar naar uit gaat. Voor de eyeliner kan je gebruik maken van het eyelinerpenseeltje voor een mooie strakke lijn. Als laatst breng je de mascara aan.

Tip!:
Wil je echt een glamorous look, maak gebruik van kunst wimpers. Probeer de kunstwimpers van Eylure.