Maestro By Mari

Maestro By Mari

Make-up Kwasten

Waar moet ik elke kwast voor gebruiken?
 
Poederkwast Nr. 1

Poederkwast Nr. 1

Deze grote make-up kwast gebruik je nadat je de foundation hebt opgebracht. Je poedert hiermee je gezicht af. Je foundation fixeert hierdoor en je creëert een mooi mat make-up resultaat.
Blusherkwast Nr. 2

Blusherkwast Nr. 2

Met deze make-up kwast breng je rouge/blushpoeder aan op de wangen, na het shapen van de jukbeenderen. Je zet de blusher aan van buiten naar binnen. Gebruik de make-up kwasten altijd horizontaal, oftewel plat op het gezicht. Zo behoudt de make-up kwast ook het langst zijn vorm.
 
Shaperkwast Nr. 3

Shaperkwast Nr. 3

De schuine blusherkwast/shaperkwast wordt gebruikt om de jukbeenderen te accentueren. Je zet de kwast tegen het jukbeen aan ter hoogte van het midden van je oor. Je maakt een horizontale schaduw naar het midden van het gezicht toe. Dit schaduw effect maak je het mooist met een mat rosébruine tint.
Korte Blusherkwast Nr. 4

Korte Blusherkwast Nr. 4

Met de Korte Blusherkwast breng je rouge/blushpoeder aan op de wangen, na het shapen van de jukbeenderen. Je zet de blusher aan van buiten naar binnen. Gebruik de make-up kwasten altijd horizontaal, oftewel plat op het gezicht. Zo behoudt de make-up kwast ook het langst zijn vorm.
Foundationkwast Nr. 5

Foundationkwast Nr. 5

Met de Foundationkwast krijg je een super mooi natuurlijk make-upresultaat zonder teveel foundation te gebruiken. Je brengt de foundation aan op de bovenkant van je hand. Met de kwast pak je elke keer een beetje foundation weg om het vervolgens over de gezichtslijnen te verdelen. Je strijkt net zolang over het gezicht tot je het gewenste resultaat hebt bereikt.
Gumpenseel Nr. 6

Gumpenseel Nr. 6

Het Gumpenseel is ideaal om het kohlrandje te vervagen bij de wimpers en gebruik je o.a. om dat kenmerkende Smokey Eye te creëren.
Oogschaduwpenseeltje Nr. 7

Oogschaduwpenseeltje Nr. 7

Het Penseeltje met stevige, korte, haartjes wordt gebruikt om oogschaduw aan te brengen tussen en rondom de wimpers. Kleine oppervlakken kunnen met dit penseeltje gedetailleerd worden opgemaakt en worden vervaagd.
Blendpenseel Nr. 8

Blendpenseel Nr. 8

Het Blendpenseel is een rond penseeltje, uitermate geschikt om oogschaduw op te brengen op de gehele arcadeboog. Met dit penseeltje kun je ook heel goed meerdere kleuren blenden waardoor de tinten mooi in elkaar overlopen.
Wenkbrauwborsteltje Nr. 9

Wenkbrauwborsteltje Nr. 9

Het Wenkbrauwborsteltje is onmisbaar voor de finishing touch om een mooie wenkbrauw te creëren. Ook kan dit borsteltje gebruikt worden om
mascara zo nodig te corrigeren.
Meeneemkwast Klein Nr. 10

Meeneemkwast Klein Nr. 10

Deze handige uitschuifbare Kleine Meeneemkwast is heel handig voor in je handtas. De kwast kun je gebruiken voor het opbrengen of bijwerken van je poeder en blusher.
Meeneemkwast Groot Nr. 11

Meeneemkwast Groot Nr. 11

Deze handige uitschuifbare Grote Meeneemkwast is heel handig voor in je handtas. De kwast kun je gebruiken voor het opbrengen of bijwerken van je poeder en blusher.
Body Kabuki Kwast Nr. 12

Body Kabuki Kwast Nr. 12

De Body Kabuki kwast van Maestro is een echt 'hebbeding'. Als je de zachte haren eenmaal hebt gevoelt moet je deze kwast hebben. Ideaal om terracottapoeder of losse poeder snel aan te brengen op het gezicht of het decolleté.
Eyeliner penseel Nr. 13

Eyeliner penseel Nr. 13

Met dit dunne Eyelinerpenseeltje kun je een lijntje met eyeliner en oogschaduw nauwkeurig trekken, nét boven de wimpers of waar nodig. Heel goed te gebruiken voor de jaren '60 look die nu hot is: begin in het midden van het oog tussen de wimperrand, vervolgens trek je het lijntje door naar het uiteinde van het oog en daarna schuin naar boven om hierna het beginstuk van het oog in te vullen, zodat de gehele eyeliner staat.
Lippenseel Nr. 14

Lippenseel Nr. 14

Om mooie vollen lippen te creëren, vul je eerst de lippen in met een lippotlood. Voor duidelijkere contouren en een langduriger resultaat volg je de liplijnen met het Maestro Lippenseel en de lipstick.